BEMUTATKOZÁS

Ügyvédi társulás

Irodáink Kecskeméten és Cegléden találhatóak. Magyarország egész területén látunk el magas színvonalon eseti vagy tartós megbízás keretében polgári és egyéb jogágakba tartozó ügyvédi megbízásokat.
SZAKÉRTELEM & TAPASZTALAT

Dr. Steiner András

1980-ban végeztem a szegedi József Attila Tudomány Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán. Ezt követően rövid ideig Mezőkövesden voltam ügyvédjelölt, majd 1981-ben kerültem a Ceglédi Járási Ügyvédi Munkaközösségbe ügyvédjelöltként. Sikeres szakvizsga után 1982. decemberétől lettem ügyvédként tagja a ceglédi ÜMK-nak. A munkaközösségek megszűnése óta 1991-től egyéni ügyvédként tevékenykedek Cegléden a saját irodámban.

A jogi pályán eltöltött több, mint 40 év alatt sok és sokfajta ügyem volt, igyekeztem tudásomat és tapasztalatomat ügyfeleim megelégedésére sikerrel felhasználni. Peres és peren kívüli praxist folytatok, amelybe beletartoznak a családjogi, tulajdonjogi, öröklés jogi és egyéb klasszikus peres ügyek, büntető ügyek, belterületi ingatlanokkal, termőföldekkel kapcsolatos különböző okiratok szerkesztése.
PRECÍZITÁS & SZAKTUDÁS

Dr. Steiner Anna

Jogi tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam – és Jogtudományi Karán végeztem. A jogi egyetem elvégzésével párhuzamosan a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán Kereskedelem és Marketing szakon is diplomát szereztem. Ezt követően Kecskeméten a Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Irodában helyezkedtem el, mint ügyvédjelölt. Jelölti éveim alatt a legtöbbet principálisomtól, Dr. Feldmájer Pétertől és édesapámtól, Dr. Steiner Andrástól tanultam. A szakvizsgát követően Kecskeméten indítottam el egyéni ügyvédi praxisomat. Az ELTE Jogi Továbbképző Intézeténél 2022-ben családjogi szakjogász diplomát szereztem kiváló eredménnyel. A jogszabályi környezet folyamatos változása miatt nagy hangsúlyt fektetek az önképzésre, rendszeres részvevője vagyok a kamara által szervezett képzési eseményeknek.

Ügyvédi munkám során ügyfélcentrikus hozzáállás jellemez, az ügyvédi tevékenység főként bizalmon alapul. Fő szakterületeim közé a polgári jog, a családjog, az ingatlanjog, a társasági jog, a gazdasági jog, gazdasági büntetőjog, valamint a közigazgatási jog tartoznak, de szívesen állok megbízóim rendelkezésére egyéb jogterületet érintő ügyekben is.

Ügyvédi társulásunk célja, hogy Ügyfeleink részére komplex jogi problémákra is teljes körű jogi megoldásokat kínáljunk – együttesen több, mint ötven év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött.

Munkafolyamatainkról

„Jus est ars boni et aequi.”

Domitius Ulpianus